Join Us

Metamorphosa is altijd op zoek naar Talent, Vrijwilligers en Locaties. Metamorphosa wilt uniek zijn in die dingen die ze doet en de locaties ze gebruikt om zo tot een avond te komen om niet snel te vergeten. Dit kunnen we uiteraard niet zonder onze artiesten, vrijwilligers en andere partners en daarom willen we samenwerken met jou! Heb jij een speciaal talent, vindt je het leuk om te helpen voor en tijdens een evenement of heb je een speciale locatie in de aanbieding, lees dan vooral verder en wie weet werken we in de nabije toekomst samen!

Talent

Metamorphosa biedt een podium voor artistiek en muzikaal talent. Wil jij iets toevoegen  aan Metamorphosa? Ben je beeldend kunstenaar, gitarist, fotograaf, videomapper, laserboy, theatermaker, danser, dj, drummer, computerknutselaar, kledingmaker, lichtkunstenaar, etc. En zoek jij een plek waar je jouw talent aan een groot publiek kan laten zien? Neem dan contact met ons op en doe mee met onze volgende edities!

Vrijwilligers

Metamorphosa is niet-commercieel en kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die iedere editie hun steentje bijdragen. Kan jij ons helpen met de voorbereidingen, het brainstormen, de opbouw, de afbouw of tijdens de avond zelf? Word dan lid van onze Metamorphosa-crew, help als vrijwilliger en voeg zelf iets toe aan ons concept. Alle meewerkende vrijwilligers krijgen vrij toegang tot Metamorphosa inclusief enkele consumptie-munten.

Wanneer er een nieuwe locatie gevonden is voor Metamorphosa worden alle vrijwilligers betrokken in een gezamenlijke brainstorm. Hier ontstaan de ideeën hoe we de locatie gaan transformeren. In deze making of video krijg je een indruk hoe wij met onze club vrijwilligers Metamorphosa organiseren.

Word jij enthousiast van ons concept en wil je ons helpen dit verder uit te bouwen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Samen kunnen we het verschil maken en een fantastisch evenement neerzetten!

Locaties

Metamorphosa transformeert ongebruikelijke locaties tot sfeervolle eventlocaties. Op deze manier komen deze locaties in een geheel nieuw daglicht te staan.

De bijzondere locaties vormen de basis voor ons concept. Zonder bijzondere locatie geen Metamorphosa.

Bent u vastgoedeigenaar of kent u iemand die (leegstaande) objecten bezit die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken en mogelijk geschikt zijn voor Metamorphosa? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Tijdens het promoten van Metamorphosa wordt er altijd veel aandacht besteedt aan de locatie. Zo leggen onze fotografen de locaties op bijzondere wijze vast en wordt de locatie gepromoot onder een grote doelgroep via onze verschillende mediakanalen. Dit genereert veel media-aandacht en helpt om uw locatie in een ander daglicht te plaatsen. Uiteraard krijgt u na afloop al het foto- en videomateriaal.

Partners

Contact

protected by reCAPTCHA Privacy - Terms