Over ons

Één maal per jaar strijkt Metamorphosa neer in Arnhem om de stad een tijdelijke gedaantewisseling te laten ondergaan. Een avond waarop de stad laat zien dat hij méér is dan de Korenmarkt, de Jansplaats en de Rijnkade.

Op een verrassende plek in Arnhem biedt Metamorphosa een avond vol live muziek, kunst, dans, theater en dj’s. Dit alles georganiseerd door vrijwilligers die Arnhem de beste uitgaansavond willen bieden die de stad in zich heeft.

Metamorphosa is niet-commercieel en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Metamorphosa biedt een podium voor artistiek talent en werkt zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers. Alles draait om het creëren van een bijzonder evenement en een culturele boost voor Arnhem.

Per editie wordt slechts een beperkt aantal kaarten verkocht. Eerdere bezoekers krijgen hierbij voorrang. Daarnaast wordt de exclusiviteit behouden door een leeftijdsgrens van minimaal 25 jaar en het verzoek jezelf stijlvol te kleden.

Wil je Metamorphosa bijwonen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je hoort dan als eerste waar en wanneer de eerstvolgende editie plaatsvindt.

Newsletter