Metamorphosa #3 laat bezoeker in voetsporen van helden feesten

Author Metamorphosa Arnhem

Jul 19, 2015

Metamorphosa komt 4 september 2015 met de derde editie op een heel bijzondere Arnhemse stek. Het zal voor velen een droom zijn om een avond op deze plek te mogen staan. Artiesten van Metamorphosa ‘maken plaats’ voor hun gasten. Ze zorgen dat juist de feestgangers in het middelpunt staan en het euforische gevoel van optreden gaan beleven. Dit klinkt misschien cryptisch, maar het uitzoeken van ultieme feestlocaties kun je de organisatie van Metamorphosa wel toevertrouwen. Bezoekers van editie 3 gaan in de voetsporen van helden treden. Verrassend, uniek, energiek. Vrijdag 4 september 2015, Metamorphosa #3. Ben jij erbij?

Dat Metamorphosa meester is in het vinden van unieke feestlocaties, heeft zij bewezen met voorgaande edities in Hal B16 op Arnhems Buiten en 13 meter onder de grond in parkeergarage Arnhem Centraal. Live acts, art & artists, op een spetterende geheime plek in hartje Arnhem. Metamorphosa is bedacht door dertigers die de Korenmarkt beu zijn en die leegstand van Arnhemse gebouwen positief willen uitbuiten. Deze feesten wil je niet missen. Hoofdreden? Alles wordt maar één keer gedaan. De locatie wordt altijd zorgvuldig uitgezocht, maar is ook eenmalig de feestspot.


Arnhem is de laatste jaren een echte culturele ‘trendstad’ aan het worden. De stad ondergaat een ware metamorfose. Van een ietwat ingedutte provinciestad tot een plaats met ‘Berlijnse ambities’. Een stad met ruimte voor culturele innovatie en ondernemende inwoners. In navolging van verschillende succesvolle Arnhemse initiatieven presenteerde Metamorphosa feesten in Hal B16, Arnhems Buiten en Parkeergarage Arnhem Centraal. Beide edities waren binnen een dag uitverkocht en hadden lovende recensies.

Metamorphosa bouwt ongebruikelijke Arnhemse locaties om tot sfeervolle partyscenes. Op deze plek kan in stijl het weekend worden ingeluid. Metamorphosa richt zich op jongwerkenden vanaf halverwege twintig. Er wordt geen dresscode gehanteerd, maar Metamorphosa houdt wel van stijlvol feesten. Zie het als een verlenging van je vrijdagmiddagborrel. Het feest start om 20.00 uur en we vragen bezoekers 22.00 uur binnen te zijn, zodat de eerste live-acts van start kunnen gaan. Vroeg pieken dus en de avond afsluiten om 02.00 uur.

Bezoekers van Metamorphosa #1 en #2 krijgen voorrang in de kaartverkoop. Zij kunnen maandag 20 juli a.s. vanaf 18.00 uur maximaal 4 kaarten per persoon kopen. De start van de reguliere verkoop wordt bekend gemaakt via de nieuwsbrief. Om ons op de voet te volgen, schrijf je dan in voor deze brief. Volg ons uiteraard ook op facebook en twitter. Zet de datum vast.

Metamorphosa. Vrijdag 4 september 2015. Locatie: dit wil je niet missen, grote helden gingen je voor.

Add a comment

protected by reCAPTCHA Privacy - Terms
Cancel