Unieke Hal B16 eerste partyspot Metamorphosa

Author Metamorphosa Arnhem

Oct 25, 2013

De eerste editie van het nieuwe evenement Metamorphosa knalt op vrijdag 25 oktober 2013 Arnhem in. De aftrap van Metamorphosa vindt plaats in Hal B16, een industriële hal op Arnhems Buiten. Normaal is deze hal verboden terrein, vrijdag 25 oktober 2012 de plek waar je weekend begint. Met een nieuw partyconcept genaamd Metamorphosa. Verrassend, uniek en een tikje underground.Een avond vol innovatieve kunst en electronische muziek.

Metamorphosa is bedacht door dertigers die de Korenmarkt beu zijn en die leegstand van Arnhemse gebouwen positief willen benutten. Deze feesten wil je niet missen. Hoofdreden? Alles wordt maar één keer gedaan. De locatie wordt zorgvuldig uitgezocht, maar is ook eenmalig de partyspot. Je komst uitstellen is dus geen optie.

De monumentale Hal B16 ligt op het Energy Business Park Arnhems Buiten. Arnhemmers noemen dit ook wel het oude KEMA-terrein. Toepasselijk genoeg is dit voormalige landgoed nu het centrum van energie in Arnhem. De monumentale Hal B16 is het oude De Zoetenlaboratorium. Vroeger stond deze hal vol met transformatoren en belangrijke testfaciliteiten. Deze industriële hal is normaal niet voor publiek geopend, maar voor Metamorphosa wordt een uitzondering gemaakt. De locatie zal respectvol worden omgebouwd en op 25 oktober 2013 voor één avond gevuld zijn met live acts, live art en live artists.

Op vrijdag 25 oktober 2013 starten we om 20.00 uur met een hapje en een drankje. Ook de eerste DJ’s maken dan hun opwachting. Zorg ervoor dat je voor 22.00 uur binnen bent. Dan sluiten wij de deuren voor de eerste live acts en kan het evenement echt beginnen. Het evenement duurt tot 03.00 uur.

Wie wil er nu niet in stijl de week afsluiten op een bijzondere plek? Een feest op een mooie industriële locatie, gevuld met relaxte mensen… Een avond vol kunstzinnige verrassingen. Metamorphosa.Vrijdag 25 oktober 2013. 20.00 uur Hal B16. Arnhem.

Meer nieuws over de line-up en de start van de kaartverkoop binnenkort via onze nieuwsbrief en Facebookpagina.

Add a comment

protected by reCAPTCHA Privacy - Terms
Cancel